Şehit Cengiz Polat Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
FEVZİ ÇAKMAK MAH. NEVZAT ŞENER BULVARI BUL. NO 317 İÇ KAPI NO 1 SARIKAYA / YOZGAT
Vizyon
Vizyonumuz ; Öğrencilerimizde insana , düşünceye , özgürlüğe , toplumsal ahlak ilkelerine ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmaktır.
Misyon
Misyonumuz; Okulumuz bünyesinde eğitim gören herkesin milli- manevi ve dini değerlere saygılı, insanlığın ortak kazanımlarını, bilimsellik ve evrenselliği ilke edinen özgüvene sahip fertler olabilmeleri için bireyi merkeze alan bir yaklaşımla eğitim, öğretim ve dini hizmetleri gerçekleştirmektir.
Başarılar
ARAPÇA ŞİİR OKUMA YARIŞMASINDA BÖLGE BİRİNCİLİĞİ, ARAPÇA ŞİİR OKUMA YARIŞMASINDA İL BİRİNCİLİĞİ, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Hutbe, Güzel Ezan Okuma ve Hafızlık Yarışması” nda İl Birinciliği, SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINDA İL BİRİNCİLİĞİ
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Derse Başlama 08:15 Ders Bitiş 15:50