Mrt

Sarıkaya Hasene Vakfı tarafından okulumuz idaresi ziyaret edilerek öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi.

Haz

Kültür edebiyat klübü öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı günümüz şair ve yazarlarının hyat ve eserleri konulu panomuz koridorlarımızı süsledi

May

Beden eğitimi öğretmenimiz Mehmet Eren Süllü eşliğinde öğrencilerimiz ile doğa gezisi etkinliği düzenledik.

May

Şehit Cengiz Polat AİHL Zeybek ekibini müdür yardımcımız Şeref YILDIZ önderliğinde oluşturduk ilçe programlarına katılım sağladık. ilaveten ilçe geneli yapılan masa tenisi koşu dart etkinliklerine katılım sağlayıp derece elde ettik.

May

Meslek dersleri öğretmenlerimiz Ahmet SÜER ve Gökhan ŞAHİN eşliğinde öğrencilerimiz ile cami ziyaretleri yapıp mesleki kazanımları için imam hatiplik görevi icra ettirdik.

May

Okulumuz rehber öğretmen ve psiklojik danışmanımız Kezban Yıldız tarafından öğretmenlerimize mentörlük ve öğrenci koçluğu danışmanlığı yapıldı.

May

OKULUMUZ PSİKOLOJİK DANIŞMANI VE REHBER ÖĞRETMENİ KEZBAN YILDIZ TARAFINDAN HAZIRLANAN VERİMLİ DERS ÇALIŞMA ZAMAN YÖNETİMİ KONULU BROŞÜRLER DAĞITILDI

OKULUMUZ KORİDOR VE İDARİ ODALAR SAKSI ÇİÇEKLERİ İLE GÜZELLEŞTİRİLİYOR

May

ÖĞRETMENLİRİMİZE YÖNELİK E OKUL MEBBİ DİN ÖĞRETİMİ SİTELERİ KONULU BİLGİLENDİRME VİDEOLARI İZLENDİ

Nis

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE 40 AYET 40 HADİS EZBERLEME YARIŞMASI MESCİDİMİZDE MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLERİMİZ AHMET SÜER ve GÖKHAN ŞAHİN ÖNCÜLÜĞÜNDE YAPILDI.

HEDEF YKS 2023 KAPSAMINDA ÜNİVERSİTELER TANITIM PANOSU OLUŞTURULDU