Hedef YKS

Nis

Okulumuz öğrencilerine verimli ders çalışma, sınavda başarılı oplma stratejileri, YÖK atlas tanıtımı, motivasyon gibi çeşitli konularda bilgilendirme çalışmaları yapılmıştır.

Nis

Hedef YKS kapsamında okulumuzdaki 9,10 ve 11.sınıf öğrencilerimize yönelik kazanım değerlendirme, 12. sınıfta bulunan öğrencilerimize yönelik TYT deneme sınavı uygulandı.

Mrt

Hedef YKS 2024 Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Kararları

Şbt

19 Şubat 2024 tarihinde 12.Sınıf öğrencilerimizin velileri ile sınıf rehber öğretmenleri ve okul rehber öğretmenimizin de katılımıyla veli toplantısı gerçekleştirereek velilerimizle bilgi alış verişinde bulunuldu. Öğrencilerimizin sınava hazırlık süreci ve deneme sınav sonuçları ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Veliler tarafından sürecin daha yakından takip edilmesinin öğrenci başarısında etkili olduğu belirtildi.

Şbt

Ocak ve Şubat ayı TYT deneme sınavları gerçekleştirlmekle birlikte Şubat ayı itibari ile AYT deneme sınavlarına da başlanmıştır.

Ara

Hedef YKS kapsamında okulumuzdaki 9,10,11 ve 12.sınıfta bulunan tüm öğrencilerimize yönelik 21 Aralık Perşembe günü deneme sınavı yapıldı.

Ara

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı deneme sınavı takvimi belirlendi.