Mrt

11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ HEDEF 2023 PROGRAMI KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK PROGRAMI BİLGİLENDİRMESİ  YAPILDI

Şbt

Beden eğitimi öğretmenimiz Mehmet Eren Süllü eşliğinde öğrencilerimizle geleneksel oyunlarımızdan körebe vb oyunları oynattık

Şbt

Okulumuz Psikolojik danışman ve rehber öğretmeni Kezban Yıldız tarafından personelimize güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması konulu seminer verildi

May

Meslek dersleri öğretmenlerimizce her gün okulumuz LCD ekranında günün ayet ve hadisi yansıtılıp öğrencilerimizde ayet ve hadis bilinci oluşturuldu

Mrt

MESLEK DERSLERİ KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVLARI MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLERİMİZ ÖNCÜLÜĞÜNE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ock

Öğretmenlik mesleğinin etik ilkeleri ve itibarı konulu slayt gösterisi ve rehber öğretmenimizin söyleşi programı yapıldı.

Ock

Öğrencilerimizin saygı sevgi vefa duygularının gelişmesi,ilçenin önde gelen şahsiyetlerinin hayat tecrübelerinden faydalanılması için rol model olarak ilçe kaymakamımız Samet Serinin söyleşisine okul olarak katılım sağladık.

Kas

SPORTİF ETKİNLİKLER KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ VOLEYBOL BASKETBOL FUTBOL VE FUTSAL ETKİNLİKLERİNE HAZIRLANIYOR.

Kas

OKUL PSİKOLJİK DANIŞMANIMIZ VE REHBER ÖĞRETMENİMİZ İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KONULU SEMİNER DÜZENLEDİ.

Haz

"Eğitim,bilim,tarih,medeniyet ve kültürel mirasımız hususunda farkındalık" etkinliği kapsamında ilçemizde bulunan Basilica Therma Roma hamamı kalıntıları hakkında ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdullah Arkan İmam Hatip Lisesi Öğretmen ve idarecilerine kültürel miras ve medeniyetler farkındalığı alanında bilgilendirmeler yaptı. Kendisine İmam Hatip Lisesi ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Nis

BOZOK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI PROF.DR. TAYİP DUMAN İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRETMEN VE İDARECİLERİ İLE BULUŞTU. HAYATINI EĞİTİME ADAYAN HOCAMIZIN DENEYİMLERİNİ AKTARDIĞI ÇOK VERİMLİ BİR SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİK.